Concert kamermuziek Tatiana Samouil & Stephanie Proot

zondag 6 mei, van 16.00 tot 17.00 u.

Op 6 mei brengen topviolisteTatiana Samouil en Gentse, internationaal geroemde pianiste Stephanie Proot een kamermuziekconcert bij ons in de Sint-Niklaaskerk om 16 u. Op het programma staat de Frühlingsonate van Beethoven, 5 Melodies van Prokofiev en Sonate nr.2 van Ravel.
Tatiana Samouil (c) Laure Jacquemin

Tatiana Samouil (c) Laure Jacquemin

Tatiana won prijzen op de meest prestigieuze internationale competities zoals Tchaikovsky, Koningin Elisabeth, Michael Hill en Jean Sibelius. Dit seizoen treedt ze ook op in het Berlin Konzerthaus, het Seoul Art Center en Flagey in Brussel, alsook in New York, Sochi, Moscow, Amsterdam, Izmir, Istanbul en Sint-Petersburg.

Stephanie Proot (c) Kim Schollaert

Stephanie Proot (c) Kim Schollaert

Stephanie heeft eveneens heel wat prijzen weggekaapt op wedstrijden in binnen- en buitenland zoals de 1ste prijs op de Stephan de Jonge Pianowedstrijd en op de Rencontre internationale de piano; de 6de prijs op de 5e Shanghai International Piano Competition en de 3e prijs op de 4e Svetislav Stancic International Piano Competition. In december kende een geestdriftig publiek haar de favorietenprijs toe op de International Telekom Beethoven Competition Bonn. In 2012 won ze de 1e prijs in de Neue Sterne Piano Competition, de Massarosa Piano Competition en de André Dumortier Piano Competition. In 2013 werd ze halve finaliste van de Koningin Elisabethwedstrijd voor Piano.

Meer info over de musici op http://tatianasamouil.com en http://stephanieproot.com/.

€ 15 / reductietarief € 10: studenten, +65 en Vrienden van de Sint-Niklaaskerk

U kan kaarten reserveren door te storten op rekening nummer BE80 8900 1476 8077 met vermelding van uw naam, het aantal kaarten met soort tarief en de titel van het concert. Betaling in voorverkoop is mogelijk tot vier dagen voor het concert.

Nog vragen? Contacteer ons via info@sintniklaaskerk.be.