Madrigali, Amor, io sento l’alma tornar

zondag 27 mei om 20 u. (afgelopen)

gmkDe titel van deze concertreeks luidt Madrigali. We kozen hierbij voor de subtitel “Amor, io sento l’alma tornar” wat zoveel betekent als “Mijn lief, ik voel mijn ziel wringen”. Met dit concert keert het Gents Madrigaalkoor terug naar zijn naam. Het is immers een programma opgebouwd rond madrigalen. Oud wordt gecombineerd met nieuw – een recept dat op het lijf van het Gents Madrigaalkoor is geschreven. We zingen onder meer “Sestina” van Claudio Monteverdi (1567-1643), “A ceremony of Canticles” van Johan Duijck (°1954) en “Madrigali, Six Fire Songs” van Morten Lauridsen (°1943).

€ 15 / reductietarief € 10: studenten, +65 en Vrienden van de Sint-Niklaaskerk

U kan kaarten reserveren door te storten op rekening nummer BE80 8900 1476 8077 met vermelding van uw naam, het aantal kaarten met soort tarief en de titel van het concert. Betaling in voorverkoop is mogelijk tot vier dagen voor het concert.

Nog vragen? Contacteer ons via info@sintniklaaskerk.be.