Luc FELIERS – ORGELCONCERT

zondag 8 september 2019 van 20u00 tot 21u00

• Locatie:Sint-Niklaaskerk, het koor

Toevoegen aan Google Agenda

Op het programma staat werk van Cornet, Feliers, Scronx, Sweelinck, van den Kerckhoven, e.a.

Dit concert is een tijdreis doorheen de wereld van de orgelmuziek. Luc Feliers, organist-titularis van de O.L.V. Geboortekerk te Nazareth, heeft gekozen om het programma van het concert als volgt op te bouwen: eerst horen we werken uit de renaissance en barok, vervolgens uit de romantiek, om tenslotte te eindigen met een compositie van Luc Feliers zelf. Dit hedendaags werk heeft als titel “A palette of impressions”, duurt ongeveer 25 minuten en vormt een klankenpalet dat de enorme variëteit aan dieren uit een groot tropisch oerwoud voorstelt. Een compositie die ongetwijfeld schitterend zal klinken op het Flentrop orgel van de Gentse Sint-Niklaaskerk.

Prijs: 10 euro (8 euro voor 65+/kinderen/studenten)

Tickets te verkrijgen aan de kassa of op 0498/31.92.28