Les petits chanteurs de Saint-Charles

zondag 27 augustus om 16.30 u.

Het kinderkoor Les petits chanteurs de Saint-Charles van Versailles brengt religieuze muziek van o.a. Purcell, Haendel, Fauré en Duruflé.
Als echte missionarissen bejubelen de zangertjes de vrede en glorie van de Heer. Al zingende tonen ze ons de schoonheid van God. Het kinderkoor doet de grote christelijke muzikale geniën heropleven als een echo van het intense geloof en vroomheid van de vorige eeuwen.

Un enfant qui chantepetits chanteurs 2
comme coule l’eau de source ou comme s’ouvrent les fleurs au lever du soleil un beau matin de printemps, parce que la Joie de Dieu habite en lui, une joie merveilleuse pleine de rires et de chansons,
nous rappelle comme en un chant que nous avions oublié la mélodie immortelle et l’incessante jeunesse de celui qui est le Dieu des vivants.

Mgr Maillet

Meer info over Les petits chanteurs de Saint-Charles vindt u terug op hun website: https://petits-chanteurs-st-charles.fr/.
€ 8 / reductietarief € 5: studenten, +65 en Vrienden van de Sint-Niklaaskerk

U kan kaarten reserveren door te storten op rekening nummer BE80 8900 1476 8077 met vermelding van uw naam, het aantal kaarten met soort tarief en de titel van het concert. Betaling in voorverkoop is mogelijk tot vier dagen voor het concert.

Nog vragen? Contacteer ons via info@sintniklaaskerk.be.